Breathe kids 17 mars

#breathesthlm gör #breathekids för åldern 5-10 år.

Barn är redan mindful, barn kan andas och re-store, så låt oss träna mer på deras inre trygghet – att praktisera mindfulness ger vila, styrka, kroppsuppfattning och självkänsla!

Vi kör kl 10.30-11.30 lördagen den 17 Mars i Bångska Våningen (ingång från Stureplan 6). Vi har 20 barnplatser denna gång och mammor/pappor njuter bodyawareness och stretch i rummet bredvid.

Som vanligt kör vi Mindfulness 3 ways – men denna gång lite kortare pass och anpassat för barn, 10 min yoga/stretch, 10 min guidad meditation och 10 min body awareness – och så cool musik. Såklart! Anpassad till barnen.

I rummet bredvid kör de vuxna med underbara Nina! Hon leder ett lugnt (liggande/sittande) body-awarenesspass som avslutas med stretch och avslappning. Inga träningskläder krävs men gärna mjukt och skönt.

Efteråt hälsofikar vi tillsammans, det serveras en smoothie och ekologisk morotskaka till barnen och grön drink, rawfoodboll och te till de vuxna.

Det är en donationclass för Charity och del av överskottet går denna gång till fantastiska organisationen www.warchild.se

OSA genom att skriva ditt namn till breathesthlm@gmail.com och märk mailet med BREATHEKIDS samt swisha 289kr (för både barn och en vuxen) till 1232787612 Blueberry Smålandsgatan med referens Breathesthlm 

”Show you care, show you dare, know your scare & be aware.”

/Nina, Kim, Emilia och Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close