Vilka är vi?

Drömmer du om en weekend i stillhet? En plats att finna ro och harmoni på? Äta hälsosam mat? Fortätter du drömma –  för vi är många som inte har tiden, möjligheten, råd eller orken att ta oss iväg på ett lyxigt retreat. Eller ens vill.

Men vi vill och måste bli bättre på att andas.

Ulrika, Emilia, Nina och Kim – fyra tjejer med olika bakgrunder men en och samma längtan. Att fler ska få ta del av, och lära sig andas i en värld fylld med terror, stress, ångest och oro – vår värld fylld med kaos. Vi startade Breathe Sweden hösten 2017 för att med pop up konceptet kunna dela med våra medmänniskor det vi tror är viktigast – Breath.

Är du nyfiken stretching (yoga), Body awareness och lätt meditation?  Har du inte tid att yoga. lära dig meditera eller är det för flummigt? Åker axlarna upp på jobbet och hjärtat rusar på väg hem från jobbet? Då är Breathe Sweden för dej.

Med vårt första lyckade och utsålda charity event i början på november i Bånska våningen mitt på Stureplan fann vi att behovet är enormt. Vi fann också glädjen och styrkan i att tillsammans dela en stund i stillhet.

Varje månad ses vi på utvalda platser, med ett nytt charityprojekt i åtanke dit pengarna för stunden vi delar går.

inlägg

Namaste //

Kim, Ulrika, Nina & Emilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close